Çaycuma Özel Eğitim Meslek Okulu

Vizyon: İlköğretimlerini tamamlayan hafif derecede yetersizlikten etkilenmiş bireyleri ; tüm gelişim alanlarında , akademik disiplin alanlarında desteklemek ve iş ve mesleğe yönelik beceriler kazandırıp , bireyi kendi kendine yeterli hale getirip toplumla kaynaşmalarını sağlayan bir eğitim anlayışı ile hizmetlerimizi sürdürmek.

Misyon: Özel olarak yetiştirilmiş personelle, eğitim programları ve yöntemleri uygulayarak özel eğitim gerektiren bireylere gerekli eğitim hizmeti vermektir. Türk milli eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, temel eğitim hizmetleri vererek öğrencileri kendilerine, ailelerine ve topluma yararlı bireyler haline getirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: 59 öğrencimizin 12 servis ile okulumuza ulaşımı sağlanmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2021/2022 Eğitim Öğretim yılında okul kız ve erkek masa tenisi ve Atletizm branşlarında ders dışı egzersiz çalışmaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2021/2022 yılı El Sanatları alanı öğretmen ve öğrencilerimiz ile eTwinning proje çalışması yapılmaktadır. 2021/2022 Eğitim yılı Temiz okul belgesi ve Sıfır Atık Temel Seviye Belgesine Sahip okuluz.

Telefon - 03726200313

WEB - https://caycumaisokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeşiltepe Mah. Karamusa Sokak NO7 ÇAYCUMA/ZONGULDAK

Yerleşim Yeri - YEŞİLTEPE MERKEZ MAHALLE

Adres - Yeşiltepe Mah. Karamusa Sokak NO7 ÇAYCUMA/ZONGULDAK

Ulaşım İLÇE MERKESİNDEN YÜRÜYEREK 25 DAKİKA.SERVİSLE 5 DAKİKA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 1,5 KM.